EN | CZ | SK

Ako sa uchádzať o E-2 Investor Visa?

E-2 Investor Visa

V tomto videu sa dozviete, ako sa uchádzať o E-2 Investor Visa do USA.

E-2 Investor Visa patria do neimigračnej kategórie víz, ktoré umožňujú zahraničným investorom a podnikateľom pricestovať do USA a začať s ich vlastným biznisom. Minimálna investícia je 50000 USD ale odporúčame investorom začat aspoň s 80000 USD

Hlavné požiadavky na získanie  E-2 Investor Visa?

– AKTÍVNA INVESTÍCIA
– REÁLNE PREBIEHAJÚCA
– INVESTOR AKTÍVNE PARTICIPUJE
– MINIMÁLNE INVESTUJE 50,000 USD

Investor by si mal najskôr založiť LLC (Limited Liability Company) a potom previesť zdroje do pobočky v USA. Zdroje môže investovať priebežne alebo ich môže investovať naraz.

Zdroj investície musí byť legálny. Dedičstvo, dar alebo úver zabezpečený osobným majetkom bude postačujúci.

Investori môžu svoje rodiny priviesť so sebou. Každý člen rodiny dostane  E-2 Investor Visa a manžel/manželka sa môže uchádzať o Work Authorization Card.

Páčil sa vám tento článok?

Zdieľajte ho!

Nezabudnite sa prihlásiť do nášho Newsletter a získajte Ebook Ako získať E2 víza ZADARMO. 

0 komentáre/komentárov… add one

Zanechajte komentár

CHCEM Ebook ZADARMO!

Checkni IB Youtube Channel

Napísali o nás

Kto sme