EN | CZ | SK

Aké sú požiadavky pre L-1 manager visa?

manager visa

Aké sú požiadavky pre L-1 manažérske víza (manager visa)?

L1-vízum je určené  pre manažérov a vedúcich nadnárodných spoločností.

Je dôležité si uvedomiť, že L1-vízum je dvoj-zámerné vízum, na rozdiel od iných víz. Tiež nemusíte pracovať len v USA. To znamená, keď pracujete na čiastočný úväzok ako vedúci pracovník v Spojených štátoch, pre získanie tohto víza môžete slobodne cestovať mimo USA kedykoľvek budete potrebovať.

Požiadavky

* Musíte byť úradníkom, manažérom alebo vedúcim

* Musíte žťiadať iba dočasné pracovné postavenie, aj keď L1A je dvoj-zámerové vízum a umožňuje neskôr požiadať o vydanie zelenej karty.

* V uplynulých troch rokoch, musíte mať pracoval minimálne 1 rok v spoločnosti.

* Musíte byť vedúcim celej spoločnosti alebo jej zložky.

Ako podať žiadosť

Najprv musíte podať žiadosť na USCIS,formulár I-129. Okrem toho musíte mať dokumentáciu, ktorá dokazuje vyššie uvedené požiadavky. Ak už žijete v Spojených štátoch, môžete požiadať, aby váš stav zmenili. Manželia a deti môžu tiež podať žiadosť a môžu im byť udelené L-2 víza, ak L1-vízum je schválené.

Kliknite sem a dozviete sa viac o L1 vízach.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho alebo dajte like. Nezabudnite Prihláste sa do nášho Newsletter Immigration Biz a získajte ZADARMO e-book Ako získať E2 víza do USA a tiež získate týždenné aktualizácie ZDARMA!

0 komentáre/komentárov… add one

Zanechajte komentár

CHCEM Ebook ZADARMO!

Checkni IB Youtube Channel

Napísali o nás

Kto sme